Ceas D&G Unique 197701
Ceas D&G Unique 197701. Caracteristici: Model sport/casual cronograph, geam din cristal mineral rezistent la zgarieturi, carcasa din otel inoxidabil polisat cu numele unor mari orase din Italia marcate in jurul cadranului, mecanism quartz japonez de inalta fidelitate, curea neagra din piele veritabila, rezistent la apa pana la 100m, diametru carcasa 45mm, latime curea 18mm, lungime curea 26 cm. Cea mai buna recomandare pentru cadoul perfect in orice imprejurare! ATENTIE, acest ceas NU ESTE O REPLICA sau un produs care reproduce un model original! Se livreaza in cutia originala cu perna suport, saculet de transport cu logo D&G, instructiuni de folosire, si CERTIFICAT DE AUTENTICITATE cu holograma de siguranta Dolce & Gabbana, si stampila magazinului din Elvetia de unde a fost achizitionat! --Produsul este NOU!-- Click pe poza pentru o vizualizare extinsa! Pret: 620 RON.
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005