Ochelari Christian Dior Stelle Red
Designer de moda celebru in intreaga lume, Christian Dior a fondat propria casa de "couture" in Paris, Franta, in anul 1946. Pana in 1958 el a avut saloane de moda in 15 tari, avand peste 2000 de angajati. Acest lucru a dus la crearea de multiple branduri internationale de merchandising pentru manusi, blanuri si bijuterii si, mai nou, ochelari de soare. De la moartea lui Dior, firma a continuat sub indrumarea lui Yves Saint Laurent, Marc Bohan, si Gianfranco Ferre. Ochelari marca Christian Dior au design minimalist si elegant. Brandul Dior a fost modernizat continuu pentru a reflecta cele mai recente tendinte in moda ochelarilor de soare. Modelul prezentat aici este un Dior Stelle Red extrem de comod, foarte usor si extrem de casual. Rama este de un rosu semi transparent, cu brate inalte, impozante, dintr-un plastic foarte rezistent la lovituri. Lentilele sunt galben fumurii, cu 100% protectie UV 400. Logo-ul Dior este prezent pe brate, in lateral, in culoare auriu, alaturi de stelutele care dau numele acestui model, asezate vertical in lateralele lentilelor. Fabricati in Italia. Se livreaza in saculet textil de catifea de culoare neagra. --Produsul este NOU!-- Click pe poza pentru o vizualizare extinsa! Pret: 420 RON
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005