Reveal
Parfumul CK Reveal in sine este unul de tip fresh, usor dulceag, cu note preponderente de Pepene, Vetiver si Ambra. Este considerat a fi un parfum ideal pentru orice anotimp semi-calduros, nefiind extraordinar de dulce, asadar poate fi folosit si vara. Se potriveste oricarei varste, cu precizarea ca este un parfum de zi, lejer, care se asorteaza perfect oricarei tinute, fie ea una casual, sau office. Este o alegere interesanta si o lansare destul de rasunatoare in gama parfumurilor CK barbatesti din ultima perioada.
  • EDT 50 ml - 165 RON

  • EDT 100 ml - 170 RON

  • EDT Tester 100 ml - 160 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005