SPECIAL
STYLE
INFO
Istoric
Definitie
Info si Recomandari
Testerele
Parfumuri Similare
Detalii Colaborare
CONTACT
LIVRARE
PARTENERI
Other Brands
Agent Provocateur
Aigner
Amouage
Aramis
Azzaro
Boucheron
Britney Spears
Burberry
Bvlgari
Cacharel
Calvin Klein
Carolina Herrera
Caron
Cartier
Cerruti
Chanel
Chevignon
Chloe
Chopard
Christian Dior
Clinique
Comme Des Garcons
Creed
David Beckham
Davidoff
Diesel
DKNY
Dolce & Gabbana
Dsquared
Dunhill
Ed Hardy
Elie Saab
Elizabeth Arden
Emanuel Ungaro
Ermenegildo Zegna
Escada
Estee Lauder
Fendi
GA
Gabriela Sabatini
Gianfranco Ferre
Givenchy
Gres
Gucci
Guerlain
Guess
Guy Laroche
Hermes
Hugo Boss
Iceberg
Issey Miyake
Jacomo
Jean Patou
Jean Paul Gaultier
Jennifer Lopez
Jesus del Pozo
Jil Sander
Jimmy Choo
Joop!
Karl Lagerfeld
Kenzo
La Perla
La Prairie
Lacoste
Lalique
Lancome
Lanvin
Laura Biagiotti
Loewe
Lolita Lempicka
Maison Francis Kurkdjian
Mandarina Duck
Marc Jacobs
Max Mara
Mont Blanc
Moschino
Narciso Rodriguez
Nasomatto
Nikos
Nina Ricci
Orto Parisi
Paco Rabanne
Parfums de Marly
Paul Smith
Prada
Ralph Lauren
Roberto Cavalli
Rochas
S.T. Dupont
Salvador Dali
Salvatore Ferragamo
Serge Lutens
Shiseido
Thierry Mugler
Tom Ford
Tommy Hilfiger
Trussardi
Valentino
Van Cleef & Arpels
Vera Wang
Versace
Viktor & Rolf
Yves Saint Laurent
Informatii si recomandari
Este recomandat sa nu testati mai mult de trei sau patru parfumuri in acelasi timp deoarece, temporar, senzorii olfactivi va sunt afectati, ceea ce poate duce la confuzii in alegerea unei anumite arome. Cel mai bun mod de a alege parfumul perfect este sa mirositi alternativ boabe de cafea sau cafea proaspat macinata (aceasta are rolul de a reimprospata simturile).
Parfumul reactioneaza cu pielea si cu uleiurile naturale ale corpului, si este influentat de valoarea Ph-ul propriu pielii, de aceea aromele aceluiasi parfum difera de la o persoana la alta. Nu este indicat sa va cumperati un parfum doar pentru ca va place cum miroase pe altcineva!
In general, mirosul parfumurilor dureaza mai mult in cazul persoanelor care au pielea mixta si cu tendinte de ingrasare a tenului. Asta datorita faptului ca pielea uleioasa, fata de cea uscata, are un continut mai ridicat de umiditate naturala care mareste persistenta parfumului si ii ofera un grad sporit de longevitate.
Pentru ca mirosul parfumului preferat sa dureze mai mult, folositi in paralel si gelul de dus sau lotiunea/crema de corp din aceeasi gama.
Nu cumparati un parfum imediat dupa ce l-ati testat! Aplicati-l intai pe piele si evitati sa va creati o impresie despre acesta direct de pe blotterele din magazine. Asteptati 5 minute pentru ca notele de varf sa se evapore. Experimentati notele de mijloc in aproximativ 30 de minute. Daca va plac aceste arome, asteptati notele de baza, cele mai importante in evaluarea parfumului. Daca va plac si aceste note, atunci ati gasit parfumul ideal pentru dumneavoastra.
Pastrati parfumul intr-un loc racoros si uscat, cat mai departe de ferestre, deoarece razele soarelui pot dezechilibra anumite ingrediente.
Cel mai indicat este sa rezervati in frigider un spatiu doar pentru ele si cat mai la adaposul intunericului. Deasemenea este foarte important sa alegeti parfumul in functie de sezonul pentru care este recomandat pentru a fi folosit. Folosind in sezonul rece un parfum recomandat pentru sezonul cald, este posibil ca persistenta si intensitatea acestuia sa nu va multumeasca pe deplin. La fel ca atunci cand folositi in sezonul cald un parfum recomandat pentru sezonul rece, si cand, este posibil ca acesta sa fie mult prea intens si sa inceapa sa va displaca! Tineti minte ca in acest domeniu, totul se bazeaza pe chimie pura, si de-aici, totul poate lua o forma extrem de complexa!
Copyright © ParfumuriXX 2005