In The Mood For Love
In The Mood For Love, cea mai recenta creatie Gianfranco Ferre este un simbol al dragostei, da viata unei senzatii intense, dorinta aprinsa pentru dragoste a femeii. O declaratie de dragoste scrisa intr-o sticla plina de pasiune. Este un parfum floral ambrat lemnos ale carui note de varf sunt subliniate de Trandafirul Alb care simbolizeaza senzatia de dragoste la prima vedere, nebunia iubirii de inceput care apoi se transforma in pasiune. Notele proaspete ale Bergamotei si Portocalei Amare completeaza aceasta senzatie minunata. Notele de mijloc sunt ca o poveste de dragoste care devine din ce in ce mai intensa: la inceput delicata datorita Iasomiei si Lacramioarei, apoi devine mai puternica si senzuala datorita Lemnului de Stejar si Trandafirului Roz care simbolizeaza dragostea pasionala.
  • EDP 50 ml - 145 RON

  • EDP 100 ml - 200 RON

  • EDP Tester 100 ml - 190 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005