Feerie
Proaspat, delicat, feminin, stralucitor si foarte indraznet. In notele de varf exista un amestec verde de frunze de Violete si Lamaie Italiana care se imbina intr-un mod unic cu Murele care ofera prospetimea unei primaveri. Notele de mijloc reprezinta un adevarat buchet floral care combina inocenta Violetelor de Parma cu atingerea Trandafirului absolut si a Iasomiei. In notele de baza se regaseste o combinatie senzuala de Mosc si lemn de Santal care dezvaluie o atingere cu adevarat unica. Parfumul este foarte feminin si pretios pe o linie florala proaspata. Ambalajul iese cu adevarat in evidenta prin zana care reprezimnta simbolul acestui brand aducand o adevarata gratie atat parfumului cat si intregii linii.
  • EDT 100 ml - 220 RON

  • EDT Tester 100 ml - 210 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005