Rose Princesse
Fara indoiala un simbol al feminitatii, floarea "par excellence" intruchipeaza sufletul senzual si armonios al acestui parfum Ferre. Expresia unei experiente olfactive poarta numele inspiratiei, numele unui trandafir extrem de pretios si aristocrat. Dedicat femeilor tinere care isi croiesc drumul in viata, Ferre Rose Princesse este inevitabil de dragut, precum ele: inventive, atente la schimbari, tandre, delicate si senzuale. Aceasta creatie noua capteaza visurile, capriciile printeselor din noul mileniu. Un roz pastel delicat si splendid defineste sticla pura pe care sa regaseste un decor floral superb ce exalta perfectiunea logo-ului. Cu o forma eleganta si ingrijita, ambalajul este perfect asemanator cu sticla. Stralucirea moderna cotidiana intalneste cartile de povesti romantice intr-un buchet conceput intentionat sa exprime imaginile visurilor adevaratelor printese atat in prezent cat si in viitor. Nobletea Bergamotei Siciliene si pasiunea Portocalei acompaniaza intensitatea Lamaii Mexicane pentru a se contopi cu delicatetea intr-un miros suculent de Coacaze Salbatice si Mar Verde. Prospetimea insorita a notelor de varf evolueaza spre inima exploziva ce farmeca si cucereste datorita radiantei regale a Trandafirului Printesei (de Monaco). Feminitatea vesela a Liliacului, a Florii Albe de Magnolie si Par incoroneaza aceasta simfonie suava a mirosului, in timp ce notele vibrante si intense ale Lemnului de Santal Australian si Lemnului de Palisandru cad sub vraja matasoasa a Moscului Dulce. Note de Varf: Bergamota Siciliana, Portocala Dulce, Lamaie Mexicana, Coacaze Salbatice, Mar Verde. Note de Mijloc: Lemn de Liliac, Floare de Par, Trandafirul Printesei, Trandafir de Damasc, Magnolie Alba, Frunze de Violeta. Note de Baza: Lemn de Santal Australian, Mosc Catifelant, Lemn de Palisandru. ACEST PRODUS ESTE DISPONIBIL PE BAZA DE COMANDA!
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005