F For Fascinating Night
Creat de Olivier Polge de la IFF, F For Fascinanting Night exprima intensitate, rafinament si senzualitate, o noua emotie olfactiva pentru F For Fascinanting. Intensificat de Piperul Roz vibrant, notele fructate de Mandarin introduc parfumul intr-un ropot luminos de lumina si energie. Iasomia delicata si senzuala este întarita de voluptosul Trandafir, odata cu cresterea intensitatii dezvaluind complexitatea acestui parfum luxuriant. Profunda textura de Patchoulli evidentiata de mangaietorul Mosc Alb, lasand in urma chiar si mai multe urme de neuitat ale unui temerar traseu.
  • EDP 90 ml - 200 RON

  • EDP Tester 90 ml - 180 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005