Beauty
Acest nou parfum CK promoveaza noua colectie vestimentara a celebrului brand. Elegant, sofisticat, clasic si frumos sunt cateva calitati cheie ale acestui parfum. “Beauty” este ideal pentru femeile mature care vad un model in reprezentantele acestei noi colectii Calvin Klein, femeii care iubesc stilul si spiritul linilor vestimentare CK. “Beauty” repezinta femeia la varsta de 40 de ani, frumusetea ei, maturitatea si respectul de sine. Acest nou parfum a fost inspirat din forma si frumusetea calelor (zantedeschia acthiopica). “Beauty” a fost creat de parfumierul Sophie Labbe si contine note de top precum seminte de Ambra, o inima plina de Iasomie si o baza puternica de Cedru.
  • EDP 50 ml - 175 RON

  • EDP 100 ml - 240 RON

  • EDP Tester 100 ml - 210 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005