Forever
Compozitia puternic aromatica a parfumului Moschino Forever care este semnat de Nathalie Lorson de Firmenich, incepe cu note proaspete de Bergamota, Kumquat, si Anason Stelat. Inima de Salvie Tamaioasa, Piperul Negru si Tonka aduc impreuna la baza parfumului o multitudine de note lemnoase de Vetiver, Lemn de Santal si de Mosc. Moschino Forever este un parfum dulce, care completeaza perfect linia generala a parfumurilor Moschino.
  • EDT 50 ml - 170 RON

  • EDT 100 ml - 200 RON

  • EDT Tester 100 ml - 195 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005