L'eau de Chloe
L'Eau de Chloe a fost lansat in Februarie 2012 si este un parfum de tip Chypre Floral conceput ca varianta mai usoara a parfumului Chloe EDP lansata initial in 2008. Parfumul L'Eau de Chloe a fost creat de Michel Almairac, si este un mix de note de citrice, note de petale si apa de Trandafir dar si Patchouli. Note de Varf: Multiple citrice. Note de Mijloc: Trandafir. Note de Baza: Patchouli. Imaginea parfumului este o frantuzoaica blonda, diafana pe numele ei Camille Rowe-Pourcheresse, iar cadrul de prezentare al acestei noi arome reprezinta exact ceea ce inspira parfumul – iarba de un verde-crud, cerul albastru si soarele incantator de vara.
  • EDP 100 ml - 290 RON

  • EDP 50 ml - 240 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005