Spicebomb
Spicebomb a reprezentat o lansare fastuoasa a casei de parfumuri Viktor&Rolf in anul 2012, si a fost creat de faimosul Olivier Polge. Cu o compozitie puternic lemnoasa si picanta, Spicebomb este al doilea parfum al casei Viktor&Rolf, dupa Antidote (2006) si combina toate elementele necesare unui parfum intens, seducator si constructiv. Parfumul se deschide cu note explozive: Bergamota, Grapefruit, Piper Roz si Elemi. Notele de Mijloc sunt profund orientale, picante: Scortisoara, Sofran si Paprika, iar Notele de Baza, intens lemnoase: Vetiver, Tabac si Piele. Designerul Fabien Baron a reusit sa contureze aspectul exploziv al acestui parfum, prin proiectarea unei sticle in forma de grenada. Stil: Woody-Spiced Genul parfumului: Intens Masculin, Sensual, Exploziv.
  • EDT 50 ml - 260 RON

  • EDT 90 ml - 310 RON

  • EDT Tester 90 ml - 300 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005