Loverdose
Noul parfum Diesel Loverdose poseda in priemiera, molecule de hipotalamus. Compozitia sa este extrem de florala, picanta, si se deschide cu arome de Anason stelat si Mandarine. Petalele de Sambac, Iasomia, Lemnul dulce si Gardenia formeaza baza compozitiei, si sunt plasate pe o baza orientala de Chihlimbar, Vanilie si diverse note lemnoase. Flaconul este simbolic conceput sa semene cu o inima, in forma de diamant strapuns de o sageata, si este colorata in nuante de violet intens.
  • EDP 50 ml - 235 RON

  • EDP 75 ml - 270 RON

  • EDP Tester 75 ml - 255 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005