Ochelari Roberto Cavalli Blenda Red
In colectia sa de ochelari de soare, designerul Italian Roberto Cavalli se inspira din natura pentru a produce un impact puternic in lumea modei. Indiferent de tipul de ochelari de soare pe care ii cautati, un produs de mare valoare artistica cu o multitudine de detalii bine conturate sau doar ochelarii de soare care sa se potriveasca fizionomiei dumneavoastra, Roberto Cavalli este alegerea ideala. Modelul recomandat de noi este unul de dama de culoare rosu-chihlimbar, stil Cat-Eye, model Blenda 440S, cu rama aurie si logo Cavalli, lentila maron-fade cu diametru 61mm, marime M-L. Se livreaza in tocul original Roberto Cavalli de culoare neagra, impreuna cu laveta de ingrijire si manualul oficial de prezentare al produsului. --Produsul este NOU!-- Click pe poza pentru o vizualizare extinsa! Pret: 480 RON
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005