Jaipur Bracelet
Ultima colectie de la casa de parfumuri Boucheron a fost lansata in anul 2012, si este simbolizata de un parfum floral aromatic pentru femei intr-o cutie roz si o sticluta in forma de diamant. Aroma seducatoare a lui Jaipur Bracelet este formata dintr-o combinatie ametitoare de flori de primavara care te poarta intr-o lume fascinanta. Te vei simti intotdeauna seducatoare datorita mirosului proaspat al florilor de Bujor, Violete, Zambile, Lacrimioare, Chiparos, Stanjenel si Lamaita...
  • EDP 100 ml - 250 RON

  • EDP Tester 100 ml - 230 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005