Coco Noir
Aroma Coco Noir surprinde calatoria si atmosfera noptilor din Venetia. Parfumul contine note de Grapefruit si Bergamota, Trandafir, Iasomie, Narcise si Muscata. Coco Noir invaluie deasemenea purtatoarea in arome de Lemn de Santal, avnilie si Tamaie. Aroma este conceputa de Jacques Polge, care s-a inspirat din parfumurile Coco (1984) si Coco Mademoiselle (2001). Coco Noir va putea fi cumparat incepand cu data de 17 August 2012. Venetia este unul dintre orasele preferate ale designer-ului Gabrielle Chanel.
  • EDP 100 ml - 490 RON

  • EDP Tester 100 ml - 470 RON

  • EDP 50 ml - 390 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005