DOT
Celebrul designer american Marc Jacobs anunta lansarea noului parfum „DOT” in vara anului 2012. Alaturandu-se celorlalte doua parfumuri, „Daisy” si „Lola”, care deja se bucura de recunoastere mondiala, „DOT” este ceea ce numeste designerul o combinatie intre feminitate si lux. Printre elementele componente ale parfumului se numara si o serie de ingrediente exotice precum Fructe de Padure, Lapte de Cocos, Iasomie, Flori de Portocal si Vanilie, care impreuna alcatuiesc o aroma vie si captivanta pe care orice femeie o va adora cu siguranta!.
  • EDP 30 ml - 210 RON

  • EDP 50 ml - 265 RON

  • EDP 100 ml - 330 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005