My Land
Conceptul parfumului Trussardi My Land, comunica un sentiment de apartenenta si de legatura cu pamantul, un nume direct, incisiv si international, evoca puterea si mandria de a fi ei insisi, de a trai in orasul lor, ca si cum ar fi fost propria casa, cu spirit cosmopolit si o stransa relatie de complicitate ca ceea ce a fost intotdeauna legat de marca Trussardi din Milano. Parfumul sarbatoreste eleganta italiana, si este destinat omului care calatoreste in lume, dar se simte ca acasa. My Land este un parfum aromatic fougere de barbati lansat in octombrie 2012. Creatorul acestui parfum este Alexandra Kosinski. Notele de varf sunt Bergamota si Mandarina Verde, notele de mijloc sunt Lavanda, Lemn de Macis si Calona, iar notele de baza sunt Piele, Vetiver, Boabe de Tonka si Lemn de Casmir. Sticla parfumului a fost proiectata de Antonio Citterio, arhitect de renume international, care a proiectat pentru prima data o sticla pentru un parfum.
  • EDT 100 ml - 210 RON

  • EDT Tester 100 ml - 200 RON

  • After Shave 100 ml - 160 RON

  • Deodorant 100 ml - 125 RON

  • SET EDT 100ml + Shower Gel & Pouch 100 ml - 235 RON

  • SET EDT 30ml + Shower Gel 50ml + After Save Balm 50 ml - 145 RON

  • SET EDT 50ml + Shower Gel & Trousse 100 ml - 195 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005