Eros
Eros de la Versace este un parfum de tip aromatic-fougere pentru barbati, si a fost lansat la sfarsitul anului 2012, fiind primul parfum barbatesc lansat de brandul italian dupa o pauza de 5 ani. Creatorul acestui parfum este Aurelien Guichard. Notele de Varf sunt Menta, Mar Verde si Lamaie, notele de Mijloc sunt Boabe de Tonka, Muscata si Ambroxan, iar notele de Baza sunt Vanilie de Madagascar, Vetiver, Lichen, Cedru de Virginia si Cedru de Atlas. Ambalajul parfumului este reprezentat de o sticla patrata, un "motiv" care te duce cu gandul la Grecia Antica si mitologie, in timp ce culoarea turcoaz reprezinta Marea Mediterana. “Acesta este un parfum pentru un barbat care este propriul lui stapan. Este un erou: un barbat care isi apara ideile si idealurile” spune Donatella Versace.
  • EDT Tester 100 ml - 220 RON

  • EDT 100 ml - 230 RON

  • EDT 50 ml - 175 RON

  • Deodorant 100 ml - 155 RON

  • Shower Gel 250 ml - 145 RON

  • Deo-Stick 75 ml - 95 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005