Legend
Mont Blanc Legend este parfum incadrat in categoria aromatic-fougere. A fost creat de parfumierul Olivier Pescheux in anul 2011. Mirosul este subtil, dar in acelasi timp destul de pregnant, creand perfect imaginea masculinitatii, caracteristica barbatilor puternici si a casei Mont Blanc. Notele de varf ale parfumului dezvaluie acorduri fructate, transmitand o senzatie de prospetime: Bergamota, Lamaie, Verbina, Frunze de Ananas si Lavanda. Apoi, citricele se estompeaza incet pentru a lasa spatiu pentru notele de mijloc care aduc o combinatie de Mere Rosii, Trandafir, Muscata, Muschi de Stejar si Cumarina. Baza este compusa din Fasole Tonka, Lemn de Santal si Evernyl.
  • EDT 75 ml - 220 RON

  • EDT Tester 75 ml - 200 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005