Invictus
Invictus de la Paco Rabanne este un parfum de tip lemnos-acvatic pentru barbati si a fost lansat in 2013. Invictus a fost creat de Veronique Nyberg, Anne Flipo, Olivier Polge si Dominique Ropion. Notele de Varf sunt: Grapefruit, Multiple Note Marine si Mandarina. Notele de Mijloc sunt Frunza de Dafin si Iasomie, iar notele de baza sunt Lemn de Guaiac, Licheni, Patchouli si Ambergris. Este recomandat pentru a fi purtat in zilele racoroase de primavara si toamna, la o tinuta casual sau sport, inspirata de o activitate intensa.
  • EDT 50 ml - 230 RON

  • EDT 100 ml - 300 RON

  • EDT Tester 100 ml - 280 RON

  • EDT Limited Edition 150 ml - 430 RON

  • Deodorant 150 ml - 120 RON

  • After Shave Lotion 100 ml - 190 RON

  • After Shave Balsam 100 ml - 150 RON

  • Deo Stick 75 ml - 130 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005