Si
Cu un caracter aparte si exceptional, nou venitul "Sì" are toate ingredientele pentru a deveni un clasic personal al celor care il poarta. Contine note ametitoare de Bergamota, Ulei de Mandarine si Lichior de Cassis, tonuri de Trandafir, Neroli si Iasomie, precum si profunde accente de Lemn, Ambra si Musk. Deschis personalitatii femeii care l-a ales dar totusi imprimandu-i pe piele si in simturi propria intensitate senzuala. Un nou parfum emblematic, creat de fabuloasa Christine Nagel, si adorat de fantastica Cate Blanchett nu poate fi decat un enorm succes si un clasic in devenire.
  • EDP 100 ml - 380 RON

  • EDP Tester 100 ml - 330 RON

  • EDP 50 ml - 280 RON

  • EDT 100 ml - 320 RON

  • EDT Tester 100 ml - 280 RON

  • EDT 150 ml - 400 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005