Chic Petals
Fiecare parfum creeaza o poveste, de aceea, Chic Petals, noua lansare Moschino mai adauga o noua fila in jurnalul olfactiv a lui Olive, o femeie simpla si sensibila care este capabila sa observe mediul inconjurator si sa capteze minunatiile ascunse in spatele micilor dulcegarii ale naturii. Chic Petals: un nume ce face referire la concepte ca rafinament, eleganta, stil, clasa si sofisticare. Un parfum pentru o femeie "interesant", ce paseste in campul luxuriant, plin de flori al imaginatiei cu stil si determinare. Notele de varf ale parfumului contin Rodie si Capsuni salbatice combinate intr-un duo efervescent, jucaus si ademenitor, accentuat de Ghimbirul rosu. O explozie florala inconjurata de flori proaspete, diafane, aproape cristaline ce se deschid la mijloc si care este impodobita cu accente senzuale de Orhidee rosie. Lemnul pretios de Hinoki „imbratisat” de notele intense de Iris si Mosc scot la iveala o feminitate moderna, pasionala.
  • EDT 50 ml - 200 RON

  • EDT 100 ml - 240 RON

  • EDT Tester 100 ml - 230 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005