Ochelari Versace 4098 Unisexe Black
Ochelarii de soare Versace denota lux, glamour, stil, eleganta si design futurist. Astazi, ochelarii de soare de la Versace sunt printre liderii din lume in stabilirea tendintei de stil, si asta inca din anul 1978... Modelul propus este unul unisex, de culoare neagra, cu rama masiva glossy, lentila green-tortoise, rezistenta la zgarieturi si la impact, protectie UV 100%, si sunt fabricati in Italia. Se livreaza cu toc snake-skin de culoare neagra si laveta de protectie pentru lentile. --Produsul este NOU!-- Click pe poza pentru o vizualizare extinsa! Pret: 400 RON
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005