Lady Million Eau My Gold
Lady Million Eau My Gold! de la Paco Rabanne este un parfum de dama de tip floral-fructat lansat in 2014 si creat de Anne Flipo. Dupa primele variante ale parfumului Lady Million: Primul EDP aparut in 2010, Lady Million EDT in 2012 si Lady Million Absolutely Gold tot in 2012, Paco Rabanne lanseaza noua sa versiune numita Lady Million Eau My Gold in primavara anului 2014, care va inlocui versiunea Eau de Toilette pe piata. Luxul parfumului Lady Million a fost inlocuit cu starea de spirit festiva si placerile oarecum simple. Pentru aceasta noua editie, sticla a fost creata in forma de diamant alungit si a devenit aproape in totalitate transparenta si cu inscriptia "Eau My Gold!" pe interiorul sticlei, sub capac. Dree Hemingway, imaginea fostelor variante, a fost inlocuita cu supermodelul ceh Hana Jirickova.
  • EDT 50 ml - 250 RON

  • EDT 80 ml - 300 RON

  • EDT Tester 100 ml - 285 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005