He Wood Intense
Acest parfum a aparut in primavara anului 2014 si reprezinta o versiune intensa a primului si celui mai popular parfum barbatesc al caseri Dsquared. Parfumul este catalogat ca fiind elegant, rafinat si puternic, inspirat de evadarea in natura si libertate, si aduce in prim plan o noua componenta in ecuatia: aer, apa, lemn. Aerul este reprezentat de tonurile de Mosc intens imbinat cu Ambra si Lemn de Brad Alb. Apa este capturata in acest parfum prin intermediul Tamaiei, unor note acvatice si frunzelor si florilor de Violeta. Partea lemnului din compozitie este reprezentata de note bogate, senzuale si misterioase de Lemn de Guaiac, Lemn de Santal, Vetiver si Cedru. Recipientul acestui parfum este inconjurat de lemn canadian Red Alder. Daca vrei sa iesi din limitele clasice ale unui parfum, iti recomand sa alegi Dsquared2 Wood Intense, Este parfumul creat pentru eroul urban, barbatul care capteaza toata inspiratia din elementele naturii, dar le transforma in atuuri pentru sine insusi... ACEST PRODUS ESTE DISPONIBIL PE BAZA DE COMANDA!
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005