Trussardi Uomo Black Extreme
Trussardi Black Extreme este noul parfum dedicat barbatului modern, puternic si diferit. El cucereste si atrage folosind o noua arma de seductie. Notele de baza din Trussardi Black Extreme sfideaza conceptele clasice si ofera o declaratie puternica, contemporana. Acordurile aristocratice de Piele Neagra, cu fatetele lemnoase, Vetiver si Patchouli exprima o senzualitate evidenta si sofisticata. Parfumul se diferentiaza prin contrastul dintre notele extrem de proaspete de Lamaie Italiana si acordurile puternice marine. Nota fructata de Pruna invaluita de Iris dezvaluie caracterul unic, schimbator al parfumului prin nuante intunecate, senzuale si elegante. Tomaso Trussardi, a patra generatie a familiei Trussardi, e imaginea campaniei publicitare Trussardi Black Extreme si reprezinta stilul, eleganta si traditia casei. Un barbat modern, de succes care devine intr-un mod spontan si natural protagonistul acestei campanii alb-negru atat de elegante.
  • EDT 50 ml - 190 RON

  • EDT 100 ml - 230 RON

  • EDT Tester 100 ml - 210 RON

  • SET EDT 100ml + Shower Gel 100 ml - 250 RON

  • SET EDT 50ml + Shower Gel 50 ml - 210 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005