My Burberry
Creat de insusi Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer al casei de moda Burberry, in colaborare cu parfumierul Francis Kurkdjian parfumul reprezinta chintesenta clasicului trench britanic! Acesta si-a luat denumirea dupa modul afectuos prin care britanicii se refera la propriul trench: My Burberry si intruchipeaza trecutul, prezentul si viitorul brand-ului! “My Burberry este personificarea brand-ului in materie de aroma, design si atitudine. Un parfum care isi are sursa de inspiratie in iconicul trench trebuie sa fie exceptional in toate modurile posibile!”, spune Christopher Bailey, iar parfumierul Francis Kurkdjian completeaza: “Am creat un parfum floral ce va acompania perfect trench-ul Burberry”. Notele de top de frezie si bergamota, note de mijloc de geranium, gutuie coapta si note de baza de trandafir de Damasc, patchouli si trandafir de mai, My Burberry este inspirat din mirosul pe care il raspandeste o gradina londoneza dupa ploaie. Parfumul face o referire puternica la clasicul trench creat de Thomas Burberry si care, an de an, reprezinta piesa de rezistenta a colectiilor casei de moda britanice. Parfumul are nuanta mierii, specifica trench-ului, sticla este legata manual cu o funda realizata din gabardina (materialul inventat si patentat de Thomas Burberry in 1880), iar capacul aminteste de nasturii realizati din corn de capra. Cutia este la randul ei de culoarea clasicului trench, iar interiorul embosat cu iconicul check Burberry.
  • EDP 90 ml - 300 RON

  • EDP Tester 90 ml - 260 RON

  • EDP 50 ml - 270 RON

  • EDP 30 ml - 185 RON

  • Body Mist (Lotion) 100 ml - 145 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005