Nuit D'Issey
Scufundat in inima noptii. O noua experienta. Nuit d’Issey. O calatorie initiatoare sub umbra prietenoasa si protectoare a maretei luni, care este ghidul barbatului care paseste singur, absorbind forta elementelor nocturne pentru a strange energie noua. Pe timpul noptii, emotiile sunt amplificate si marite; senzatiile sunt intensificate. Peisajele se pierd intr-o scufundare captivanta spre descoperirea unei lumi noi. Indraznet, liber si semet, barbatul Nuit d’Issey impune admiratie. Prgatit pentru orice experienta, accepta mereu provocarile, se scufunda. Dupa scurta sa evadare, iese din nou la suprafata, incarcat cu o putere naturala de atractie… mesagerul noii sale arome. Directa, clara si misterioasa, aroma este o oda adusa lemnului. O efervescenta de ingrediente bogate, amestecate cu opulenta si potenta. Notele de top ne prezinta acorduri citrate asemeni unei muscaturi dint-un fruc citric zemos si suculent. Rafinata, eleganta, masculina bergamota si tandrul grapefruit cu vivacitate spumoasa. In notele de mijloc, aroma urmeaza o urma misterioasa unde un acord de piele rasare, sporit de mirodenii si piper negru, si incarcat de lemn si vetiver. La notele de baza, potenta prinde contur. Atractia acordurilor bogat texturate – lemn “negru”, patchouli si tamaie – se extinde in rafinata dulceata suava a boabelor de tonka. Conform celor spuse de Dominique Ropion si Loc Dong, cei doi parfumieri, Nuit d’Issey a fost creat plecand de la o baza de piele inconjurata de note de lemn si condimente. Compozitia a fost creata pentru a transmite ideea de "aducere a luminii in noapte". ACEST PRODUS ESTE DISPONIBIL PE BAZA DE COMANDA!
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005