Emozione
Salvatore Ferragamo a cautat neincetat si a descoperit inspiratia in cea mai eminenta femeie a timpului! Femeia care nu straluceste doar datorită succesului de care se bucura, ci si prin emotia, armonia, increderea in sine si eleganta pe care o emana. Inspirat din filosofia si viziunea fondatorilor, Salvatore Ferragamo creeaza o apa de parfum iconica pentru femeia ce isi doreste cu toata fiinta ei clipe autentice, momente reale, desavarsite. Un parfum clasic, dar modern ce decodeaza placerea provocata de emotiii si impliniri. Un parfum cu fatete multiple, care combina buchete florale feminine cu texturi lemnoase, rafinate si pretioase si o atingere senzuala, eleganta de Note Ciprate. Stralucirea si prospetimea Bergamotelor zemoase este echilibrata de notele pudrate de Iris si Piersica Alba pentru o senzatie catifelata. Notele de Mijloc emana feminitate si eleganta prin buchetele delicate de Bujori, Trandafiri senzuali de Bulgaria si note aromate, intense de Heliotrop. O imbratisare armonioasa intre notele misterioase de Patchouli si cele intense de Piele de Caprioara, imbogatita de un voal somptuos de Mosc Alb.
  • EDP 50 ml - 215 RON

  • EDP 90 ml - 255 RON

  • Shower Gel 200 ml - 130 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005