Spicebomb Extreme
Formula extrema a binecunoscului Spicebomb aparut in anul 2012 a fost lansata pe piata in Iunie 2015, si reprezinta un parfum care promite a fi o aroma mai mult decat deosebita, destinata barbatilor activi, fumatori si nonconformisti. Ingredientele ce-i stau la baza si dau nota intregii compozitii sunt: Tutun, Vanilie, Lavanda, Grapefruit, Ardei Iute, Piper Negru, Scortisoara, Sofran si Bourbon. Mirosul transmite masculinitate si senzualitate. Este un parfum puternic, destinat barbatilor ce dezvolta aceeasi calitate. ACEST PRODUS ESTE DISPONIBIL PE BAZA DE COMANDA!
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005