J’adore Voile De Parfum
Parfumul vedeta al casei Dior, J'Adore, se reinventeaza in primavara lui 2013 intr-o noua versiune, moscat pudrat florala. Parfumul Dior J'Adore Voile de Parfum invaluie trupul intr-un voal parfumat, caracteristica sa fiind evolutia de la rafinamentul elegant la senzualitatea irezistibila. Compozitia olfactiva se deschide cu note de roze de Damas, Turcia si trandafir bulgaresc. Notele de mijloc sunt pudrate, fiind oferite de floarea de iris de Toscana. Caracterul pudrat floral al acestui parfum Dior este accentuat de tonurile de mosc
  • EDP 100 ml - 330 RON

  • EDP Tester 100 ml - 300 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005