La Vie Est Belle Intense
La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Intense de la Lancome este un parfum de tip Floral-Fructat-Gurmand de dama si a fost lansat in cursul anului 2015. La Vie Est Belle L'Eau de Parfum Intense a fost creat de Dominique Ropion si Anne Flipo si reprezinta o varianta imbunatatita a versiunii initiale lansate in anul 2012. Notele de Varf sunt: Bergamota, Portocala, Para, Boboci de Coacaze si Piper Roz, notele de mijloc sunt Tuberoza, Stanjenel, Floare de Portocal, Iasomie Sambac si Ylang-Ylang, iar notele de baza sunt Alune si Frisca. Este un parfum incadescent, senzual si provocativ.
  • EDP Intense 75 ml - 350 RON

  • EDP 50 ml - 320 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005