Splendor
Splendor de la Elizabeth Arden este un parfum floral proaspat, cu un accent puternic de sampanie. Acest produs este adecvat pentru uzul zilnic, la birou sau intr-o zi de weekend. Va doriti un parfum proaspat si nu unul puternic, care este mult mai potrivit evenimentelor, va sfatuim sa incercati Elizabeth Arden Splendor si cu siguranta nu veti regreta. Parfumurile extraordinare si foarte cunoscute Elizabeth Arden vor deveni parte naturala a personalitatii dumneavoastra si va vor insoti la fiecare pas. Imediat dupa ce pulverizati veti simti notele delicioase de Frezie alaturi de tonurile mai putin traditionale de Mazare si Crini. Urmeaza apoi note medii, care ilustreaza arome senzuale de Mosc si Magnolie dulce. Notele de Baza sunt clasice, cu Lemn de Santal si Chihlimbar care patrund adanc in simturile dumneavoastra.
  • EDP 125 ml - 120 RON

  • EDP Tester 125 ml - 120 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005