Acqua Azzura
In inima Mediteranei cel putin o data in viata, fiecare vis devine realitate. Acolo se rasfrang senzatiile inspirand si animand Ferre Acqua Azzurra For Men: Un nou parfum ce evoca o calatorie olfactiva, printr-un spot incantator, acolo unde stralucirea magica a soarelui intalneste apa de mare limpede precum cristalul. Atmosfera magica a "Grotei Albastre" in Capri, ce evoca mister si evadare, reprezinta sursa de inspiratie pentru Ferre Acqua Azzurra. Un miros ce contine puterea si memoria apei. Un val de note proaspete si marine ce cucereste toate simturile cu notele citrate (Bergamota), pastrand prospetimea aromatica a Rozmarinului. Acordul floral unic al frunzelor de Violeta si Trandafirului elegant confera notelor de mijloc un miros distinciv. In notele de baza efectul acvatic si sarat confera valoare acordului marin, iar caldura Lemnului de Gaiac subliniaza caracterul masculin si mediteranean al acestei creatii. Note de Varf: Bergamota, Rozmarin, Floare de Portocal. Note de Mijloc: Trandafir Alb, Frunze de Violeta, Ghimbir. Note de Baza: Accord Marin, Lemn de Gaiac, Patchoulli.
  • EDT 50 ml - 140 RON

  • EDT 100 ml - 180 RON

  • EDT Tester 100 ml - 175 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005