Noir Extreme
Tom Ford Noir Extreme este un parfum nou, de tip oriental-lemnos pentru barbati, lansat in anul 2015. Compozitia se deschide cu note de Mandarina, Neroli, Sofran, Nucsoara si Cardamom, inima parfumului bate in ritmuri florale de Trandafir, Mastica, Iasomie luminoasa si Floare de Portocal, imbinate cu acorduri de Kulfi, faimoasa inghetata indiana. Baza este formata din note lemnoase, Ambra, Lemn de Santal si Vanilie. In final, aromoa acestui parfum devine intensa si extravaganta, ce invaluie barbatul puternic care ukl poarta, intr-o mantie de seductie si mister !
  • EDP 50 ml - 320 RON

  • EDP 100 ml - 420 RON

  • EDP Tester 100 ml - 410 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005