The Scent
Retrezeste-ti simturile si redescopera seductia din noul parfum Boss The Scent! Treptata, subtila si plina de tensiunea anticiparii, seductia in viziunea Boss The Scent isi gaseste echilibrul intre nonsalanta si incredere. Un parfum irezistibil, de neuitat, precum primele semne ale dorintei. Notele rafinate de Ghimbir, miresmele exotice ale fructului de Maninka si senzualitatea pielii se dezvaluie de-a lungul timpului pentru a trezi simturile catre o noua dimensiune olfactiva.
  • EDT 50 ml - 210 RON

  • EDT 100 ml - 245 RON

  • EDT Tester 100 ml - 230 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005