Luna Rossa Carbon
Prada Luna Rossa Edition Carbon este un parfum nou lansat in 2017 care aduce împreuna elemente botanice distilate prin abur si sintetizate intr-un amestec plin de energie si vitalitate olfactiva. Dintre multe alte note, amintim: Lavanda, Citrice Verzi, Bergamota de Italia, Note Lemnoase de Patchouli si Chihlimbar Uscat. Noul parfum Prada face parte din noul orizont olfactiv prezentat de aceasta casa. Un produs modern, radical si indraznet!
  • EDT 100 ml - 245 RON

  • EDT Tester 100 ml - 240 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005