Good Girl
Noul parfum irezistibil Carolina Herrera Good Girl promite o combinatie inovatoare si dependenta de Tuberoza intensa si Boabe de Tonka Prajite, ceea ce reprezinta dualitatea caracterului unei femei. Nu este suficient sa intoarca capetele pe strada - trebuie sa uimeasca, sa transforme privirile furise in priviri intense si patimase. Nu subestima niciodata puterea tocurilor. Cand se aude femeia Good Girl pe strada sa stii ca are deja orasul pe picioarele ei. Flirteaza cu subconstientul si trasforma prezentul intr-o amintire imposibil de sters.Un val floral de Iasomie Sambac si Tuberoza este pus in contrast cu nuante misterioase de Cacao, Migdale si Cafea proaspata. Rezultatul este o aroma cuceritoare, un parfum de lux, misterios si extrem de feminin.
  • EDP 50 ml - 310 RON

  • EDP 80 ml - 390 RON

  • EDP Tester 80 ml - 380 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005