Noir Pour Femme
Tom Ford Noir Pour Femme captureaza acest fascinant paradox al femeii clasice Tom Ford: usurinta cu care ii face pe ceilalti sa-si intoarca capetele si romantismul vulnerabil pe care il tine bine ascuns si intr-un secret absolut. Acest parfum floral-oriental este la fel de sugestiv precum o rochie neagra, croita astfel incat sa puna in evidenta cele mai senzuale forme ale unei femei. Un adevarat parfum afrodiziac si extrem de atragator!
  • EDP 30 ml - 235 RON

  • EDP 50 ml - 345 RON

  • EDP 100 ml - 460 RON

  • PROMO EDP Tester 100 ml - 380 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005