Euphoria Deep
Noul CK Deep Euphoria depaseste limite estompate intre vis si realitate cu o noua expresie a fanteziei euforice, personalitatea dezinhibata a unei femei puternice! O varianta reinterpretata a liniei clasice Euphoria, pentru femeia tanara, dar in acelasi timp puternica, sigura pe ea, care se bucura de tot ce ii ofera viata. Calvin Klein Deep Euphoria se deschide cu note de Cascalone si continua cu aroma de Trandafir Negru ce inspira o feminitate moderna. Baza de Mosc creeaza o textura fina, rafinata si seducatoare, ce te scufunda adanc in bogatia parfumului. Deep Euphoria este parfumul perfect pentru femeia careia nu ii este teama sa isi exprime senzualitatea si sa isi traiasca cele mai intense fantezii.
  • EDP 30 ml - 170 RON

  • EDP Tester 100 ml - 230 RON

  • EDP 100 ml - 240 RON

  • Shower Gel 200 ml - 110 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005