Fate Women
Amouage Fate Woman este un parfum cald-condimentat, oriental-floral, pentru femei contemporane. Un parfum hipnotizant si fermecator. Dulce, pudrat, complex si seducator foarte apreciat de femei din toata lumea. Compozitia parfumului Fate este de tip Chypre-floral cu o deschidere captivanta de Bergamota, Piper Chilli Rosu, Piper Negru si Scortisoara. Inima contine un buchet floral delicat: Trandafir, Iasomie, Narcisa, Tamaie si Labdanum stabilizat pe o baza proaspat condimentata formata din tonuri de Vanilie, Patchouli, Rasina Benzoica, Castoreum, Tamaie, Pielarie si diverse tipuri de Licheni. Somptuoasele parfumuri Amouage sunt renumite pentru eleganta proprie numai lor. La sediul din Londra, acest brand de nisa creeaza parfumuri de lux bazate pe traditiile parfumierilor din Orientul Mijlociu. Amouage se inspira din patrimoniul bogat si variat al tarii sale de origine - Sultanatul Oman. Brandul a fost fondat in 1983, de catre Alteta Sa Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaidi, membru al familiei regale din Oman, ca urmare a deciziei acestuia de a readuce in actualitate gloria aromelor arabe.
  • EDP 100 ml - 700 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005