Figment
In 2017, celebra casa a Sultanatului Oman, Amouage lanseaza doua noi editii noi de parfumuri: Amouage Figment pentru femei si Amouage Figment pentru barbati, doua editii ce intregesc colectia Amouage de parfumuri de nisa. Amouage Figment Men este un parfum intens, aromatic si balsamic cu o compozitie de tip "oriental-lemnoasa", rafinata si distincta. Un parfum aparte ce nu va trece neobservat. Aroma se deschide cu note de Piper si Portocala Amaruie. Inima contine note animalice si tonuri de Lemn Dulce. Baza parfumului concentreaza note de Pamant si Labdanum.
  • EDP 100 ml - 730 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005