Velvet Orchid
Parfumul floral-oriental, Tom Ford Velvet Orchid redefineste senzualitatea clasicului parfum Black Orchid de la Tom Ford, prin notele sale citrice si proaspete, extractele de flori seducatoare si o usoara tenta de Miere si Rom. Astfel, notele lemnoase si condimentate ale parfumului Black Orchid ies din decor si fac loc unui acord floral, ce ofera apei de parfum un touch ultrafeminin, si transpune acordul impregnat de orhideea neagra cu parfumul unic Black Orchid intr-o sfera complet diferita.
  • EDP 50 ml - 340 RON

  • EDP 100 ml - 450 RON

  • EDP Tester 100 ml - 440 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005