Scandal
Scandal a fost lansat in Iunie 2017 in colaborare cu Puig iar aceasta este o aroma care ne va seduce cu mixul ei de miere-chypre. O aroma moderna, in care cea mai intensa nota a compozitiei este cea de Miere. Gaultier continua trendul parfumurilor gurmande cu o rasucire divina si odata cu ea va imbogati colectia de parfumuri Jean Paul Gaultier. Scandal este proiectat sa sparga toate cliseele, oferind ceva nou si modern, dar in acelasi timp puternic si elegant. Notele cheie ale compozitiei sunt Portocala, Mierea, Gardenia si Patchouli care unite creaza un efect balsamic, aerat cremos si gurmand, cu note de baza adanci, calde, lemnoase, Flaconul, ca si intreaga compozitie, are scopul de a crea o imagine picanta, festiva, haioasa si sexy.
  • EDP Tester 80 ml - 320 RON

  • EDP 50 ml - 275 RON

  • Set EDP 50 + Body Lotion 75 ml - 320 RON

  • EDP 80 ml - 350 RON

  • EDP Tester 80 ml - 330 RON

  • Body Lotion 200 ml - 150 RON

  • Shower Gel 200 ml - 150 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005