Code Colonia
Lansat in 2017, Code Colonia are eleganta unui barbat care stie exact cum sa-si poarte hainele, cu usurinta si putere seducatoare. El are o compozitie simpla, evidenta, care nu este limitata de prospetimea coloniei, dar usor de inteles si simtit. Spiritul casual este prezentat aici printr-o aroma discreta care nu provoaca, dar ofera ingrediente frumoase si ofera instant impresia calitatii. Aroma este usor de purtat si emana o eleganta aparte. Code Colonia ofera o combinatie de citrice (Bergamota, Mandarina si Boabe de Piper), cu note aromatice medii de Salvie care se amesteca cu note florale si rezoneaza cu note de floare de Portocal. O aroma proaspata care explodeaza de senzualitate, cu un silaj delicat dar sofisticat, care reflecta o atitudine calma, elevata de o eleganta mereu respectata, niciodata neglijata.
  • EDT 50 ml - 260 RON

  • EDT 75 ml - 300 RON

  • EDT Tester 75 ml - 290 RON

  • EDT 125 ml - 370 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005