Coco Mademoiselle Intense
In anul 2018, Chanel ne surpinde cu o noua dimensiune a personalitatii Coco Mademoiselle, aceasta versiune fiind amplificata de o doza extrema de Patchouli si acorduri de Ambra, imbinate cu Boabe de Tonka si Vanilie de Madagascar. Este un parfum cu o compozitie extrem de puternica, atragatoare si irezistibila. Compozitia Oriental lemnoasa se deschide cu note proaspete si suculente de Portocala Siciliana, Bergamota de Calabria si Lamaie. Inima parfumului viberaza in ritmuri dulci, florale, cu acorduri luminoase de Iasomie, Trandafir si multiple alte note fructate. Baza este luminoasa, calda si moale, oferind compozitiei un caracter extrem de feminin, voluptate si senzualitate, datorate acordurilor de Patchouli, Tonka, Vanilie, Labdanum si Mosc Alb.
  • EDP 50 ml - 420 RON

  • EDP 100 ml - 570 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005