Le Male
Le Male este un bestseller absolut, un parfum indraznet, rafinat si sexy, iar sticla are un design cu totul aparte, reprezentata fiind prin corpul minunat al unui barbat imbracat in tricou marinaresc. Contine note de Bergamota, Levantica, Portocal, Scortisoara, Vanilie, Ambra si Mosc. Este un parfum recomandat pentru a fi folosit in sezonul rece, toamna si iarna.
  • EDT 75 ml - 270 RON

  • EDT 125 ml - 330 RON

  • EDT Tester 125 ml - 290 RON

  • EDT 200 ml - 450 RON

  • Shower Gel 200 ml - 220 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005