Femme De Mont Blanc
Mont Blanc este de mult admirat de catre femeile pretentioase din prisma accesoriilor luxoase si instrumentelor de scris foarte fine, noul parfum reprezentand marturia artei ce este sinonima cu brandul. Efectul acestui parfum este consolidat cu note florale excitante, dupa cum urmeaza: Note de Varf: Bergamota, Zmeura, Piersica, Ananas, Nucsoara. Note de Mijloc: Trandafir Turcesc, Floare de Portocal, Heliotrop. Note de Baza: Ciocolata, Boabe de Tonka, Patchoulli, Vetiver, Lemn de Santal, Vanilie, Ambra si Mosc. Aceste arome se potrivesc perfect lui Femme de Mont Blanc, o femeie puternica, inteligenta, sensibila, rafinata, care intelege ca atingerile personale bine gandite creaza amintiri placute si indelungate. ACEST PRODUS ESTE DISPONIBIL PE BAZA DE COMANDA!
!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005