Light Clouds
Un parfum savuros si proaspat asemanator cerului din timpul verii, asemanator unei plimbari printre boboci proaspeti de flori, ce iti inspira un sentiment intens de traire a unei zi insorite de vara, usoara ca un nor. O esenta eterna, un extract ce hraneste dorinta interna de a trai un vis dulce. Olivia, se intoarce la norul alb, ce a fost dintotdeauna un element tipic pentru casa Moschino, pentru a cistiga de partea sa ingerii, cu ajutorul acestei noi sticle. Note de Varf: Ciclamen, Floare de Piersica, Frunze de Piersica. Note de Mijloc: Petale de Trandafir, Iasomie, Floare de Lotus. Note de Baza: Seminte de Ambreta, Lemn de Cedru, Mosc.
  • EDT 50 ml - 140 RON

  • EDT 100 ml - 190 RON

  • EDT Tester 100 ml - 185 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005